Sokunkat kötnek kedves gyermekkori emlékek a család kutyájához vagy macskájához (ha szüleid  kisállatok szerelmesei, vagy azok voltak, akkor bizonyára mindkettőhöz), akikkel együtt nőttünk fel.

A kutyák átlagosan 10-15 évig élnek és egész életükben szeretni fognak minket, ha száz évig élnének, száz évig szeretnének. Ha életük ezer évig tartana, ezer évig lennénk barátok. Minden körülmények között számíthatunk rájuk, mert a kutya az egyetlen olyan élőlény, mely bármit is csinálunk, az örökkévalóságig szeretni fog.

Egy tavaly készült országos felmérés eredményéből kiderült, hogy Magyarországon a háztartások több mint felében tartanak valamilyen kisállatot. A kutyák a legnépszerűbb családi kedvencek, a háztartások közel 50%-ában élvezzük a társaságukat, míg a második helyet a macskák szerezték meg 30%-al. Azon szerencsések, akik ebbe az 50%-ba tartoznak, igazán fantasztikus emlékeket őrizhetnek gyermekkorukból a legjobb barátjukkal töltött időkről. Játék az udvaron, együtt alvás, lustálkodás az ágyban, párnák között, készülődés az első óvodai, majd iskolai jelmezes farsangra, természetesen együtt a kutyával – nehéz olyan gyermekkori pillanatra találni, amikor szeretett állatbarátunk nem volt a közelünkben.

A Lollipop Party ajánlja gyerekek részére a kutyás zsúrt!

Kutyakedvelők, kutyabarátok és kutyafülűek ez a ti bulitok!

A legtöbb gyermek szereti az állatokat, szívesen teremt velük kapcsolatot. A kutyán keresztül a legzárkózottabb gyermekhez is közel kerülhetünk, a kutya simogatása önmagában véve is fejlesztő hatású, hiszen az állat minden körülmények között készségesen és feltétel nélkül visszaadja a rá irányuló szeretetet.

Mi történik a kutyás zsúron?

A gyerekeket motiválja, cselekvésre illetve beszédre készteti az állattal való kapcsolatteremtés vágya.

A zsúron a gyerekek irányítják, mozgatják a kutyát. Az állat rövid, határozott utasításokra reagál, így a gyerekek a siker érdekében jobban figyelnek, összpontosítanak, amikor sikerült az állatot irányítaniuk, önbizalmuk, magabiztosságuk növekszik. A játék közben nem csak a gyerekek irányíthatják az állatokat, hanem az animátor segítségével a gyerekek leutánozhatják az állatok mozgását. A gyerekek körében talán ez az egyik legjobban kedvelt eleme a zsúrnak. Számtalan egyéb játékos elem is képezi az együtt eltöltött időt.

Ha kíváncsi vagy és szeretnéd kipróbálni, hogy mit is takar a KUTYÁS ZSÚR, kérlek látogass el honlapunkon a Szolgáltatások-Gyerekzsúrok menüpontra,
vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén.

 +36 30 50 33 122

 info@lollipopparty.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + öt =