Esküvői dj :

Az esküvő a párok életében az egyik legkülönlegesebb, életre szóló élmény .Az esküvői dj szolgáltatásunkkal mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk. Legyen szó szertartás hangosításról, nyitótáncról, torta behozatalról, menyasszony-menyecsketáncról, játékról stb.

Dj szolgáltatásunk időkorlát nélkül szolgáltatja a zenét, táncolhat és bulizhat a násznép ameddig jól esik.

Gyermek vendégek részvétele estén a kisebbek is számíthatnak ránk. A vendégvárás és a vacsora alá háttérzenét biztosítunk, az esküvői partyn pedig játékos show műsorokkal fokozzuk a hangulatot.

Rendezvény dj :

Céges rendezvényre, magán rendezvényekre, retro partikra, szülinapra, névnapra, bálokra, különböző rendezvényekre, zeneszolgáltatás igényelhető!
Ez nem egy dj-ként normál zeneszolgáltatás, ez annál kicsit több!!!​

Pörgős, vidám hangulatú bulik lebonyolítása, játékos műsorokkal kiegészítve.
A vendégekkel folyamatos kapcsolat létesítése, műsorvezetés, konferálás, zenei kívánságok teljesítése. Profi hang és fény technika!!!

Mini disco :

Gyerekpartikra, gyerek zsúrokra, szülinapra, családi napokra, különböző rendezvényekre, interaktív gyermekműsorral kérhető!
A mini disco magába foglal több órás zenés, táncos, játékos bulit kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A gyermekek kérhetik kedvenc zeneszámaikat, csodálhatják a cikázó fényeket, miközben felszabadultan bulizhatnak mint a nagyok.
A mini disco partyt a gyermekek, és szülők számára, különböző interaktív játékokkal tesszük színesebbé.
Móka, kacagás, örömteli bulizás mindenki számára!!!

Karaoke :

Minden buli kedvenc eleme. Több száz db-os adatbázisból választhatják ki a résztvevők a kedvenc zenéiket, és már indulhat is azonnal a fergeteges éneklés, akár szólóban, duóban vagy csoportosan!