Barta Norbert vagyok a Lollipop Party rendezvényszervező tulajdonosa.

Tisztelettel köszöntöm honlapunkon.

Kérem engedje meg, hogy megosszam önnel gondolataimat. Célunk a cégünk létrehozásával az volt immáron közel 10 éve, hogy ebben a mai felgyorsult világunkban legyen egy olyan webes felület, ahol a gyermekektől a felnőttekig egytől egyig mindenki el tudjon igazodni a rendezvények kusza világában, és sokszor idő hiányában egy helyen megtalálják és igénybe is tudják venni az őket érdeklő és érintő szolgáltatásokat.

Két gyermekes apuka lévén nagy gyakorlattal rendelkezem az olykor hajmeresztő kérések és kívánságok gyors és kreatív megoldásában. Sokszor bizony jól jött volna egy kis segítség. Ez az elv vezérelt a szolgáltatások kiválasztásánál is, mely szerint átlátható, megbízható, és profi csapat legyen, akikre bízhatom a kéréseim és kívánságaim kivitelezését.

Szolgáltatásaink között szerepelnek a gyermekzsúrok szervezésén és lebonyolításán túl az esküvők, céges és protokolláris rendezvények, falunapok, konferenciák teljes körű kivitelezése, dekoráció, fotó-videó készítés és a ceremóniamesteri szolgáltatás is. Említésre méltó még a sofőrszolgálat a flashmob az eszközbérlés a catering az esküvő-rendezvény DJ és a gyermekműsor mini-discoval szolgáltatásunk. Kiemelném még a tűzijáték a hang-fény-videó és vizuáltechnika és a drón felvételek készítésének lehetőségét is.

Kérem, hogy a honlapunkon található teljes szolgáltatásunk áttanulmányozása után, ha kérdés, kérés merül fel legyen kedves telefonon vagy írásban megkeresni bennünket.